20sep 2024
Magische truffelceremonie (1-2 personen)

Spirale
Hengelo

Een reis tijdens de truffelceremonie kan je helpen contact te maken met je innerlijke wijsheid en tot de kern te komen van jouw unieke zelf. Het is ideaal als je wilt kennismaken met het plantmedicijn binnen een kleine setting en veilige bedding.

Tijdens de reis kan je in contact komen met je gidsen, met je 'demonen', je verbonden voelen met Al Wat Is of diepe inzichten krijgen. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Ik begeleid jou gedurende het hele proces.                                                                                                                                

De ceremonie begint met een kopje thee en er is ruimte voor het stellen van vragen. Daarna volgt een meditatie, je kunt een kaart trekken, je intentie uitspreken en rapé innemen. Na het innemen van de truffels zal je na ongeveer 45 minuten tot een uur de werking ervan gaan voelen. Je wordt begeleid door muziek, wat vaak helpend is om nog meer uit je hoofd en in je lijf te komen. Aansluitend krijg je een lichte maaltijd.                  

De ceremonie vindt plaats in mijn daarvoor ingerichte, sfeervolle praktijkruimte in Hengelo en duurt in totaal ongeveer 6 uur.                                     

Na je aanmelding stuur ik een mail met informatie, zodat je je goed kunt voorbereiden. Daarna volgt een  telefonisch gesprek om alvast nader kennis te maken en heb je de mogelijkheid voor het stellen van vragen.  Je kunt je aanmelden voor een individuele truffelceremonie of voor 2 personen. Je kunt je uiteraard ook aanmelden samen met je vriend(in), partner, enz. 

Ander tijdstip kan in overleg. 

Informatie

20 sep 2024 | 18 oktober 2024; 22 november 2024
12.00 - 18.00
300,00 Twee personen: 500,00
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 2 deelnemers.

Waar?

Spirale
Magdalenalaan 16
7555TA Hengelo

Magische truffelceremonie (1-2 personen)