18sep 2024
Netwerkbijeenkomst met videograaf!

Bewust Achterhoek
Beltrum

Tijdens deze bijeenkomst bij een nieuwe aanbieder, Marian Klein Gebbinck, komt videograaf Lisanne van Bergen korte filmpjes opnemen van de aanwezigen, die we gebruiken voor de social media.

We willen meer zichtbaarheid creëren voor Bewust Achterhoek. Dat doen we o.a. door 2 á 3 keer per week een post op de social media te zetten. Daarvoor hebben we input nodig. En wat is er mooier dan dat jullie heel kort vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je lid bent van of geïnteresseerd bent in dit netwerk. Elke week wordt er een filmpje geplaatst. Niet alleen in de social media van de Achterhoek, maar ook in die van Twente en Arnhem Nijmegen. Zo maak je jezelf bekend en zetten we tegelijkertijd Bewust Achterhoek op de kaart. 

Lisanne van Bergen is videograaf en lid van Bewust Achterhoek. Zij maakt voor ons de filmpjes. Omdat alles kort moet zijn om de aandacht van mensen te kunnen vasthouden, krijgt iedereen die hieraan mee wil werken slechts 1 minuut de tijd om zich te presenteren. Je kunt je dus alvast gaan voorbereiden!

Verder is er alle tijd om elkaar te ontmoeten, te leren kennen of bij te praten. Er staan een hapje en een drankje klaar. Het eerste drankje is van ons, meerdere drankjes dien je zelf af te rekenen. 

Je kunt gewoon aankomen wanneer je tijd hebt, dus er is geen begintijd. Marian Klein Gebbinck geeft af en toe een rondleiding over haar terrein en vertelt hier iets over. Er wordt gezorgd voor een klein hapje, zodat je niet met een rammelende maag hoeft rond te lopen. 

Mocht je niet kunnen op de 18e, dan heb je op de 27e nog een kans om in Twente aan te schuiven. Zie hiervoor de agenda.

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

18 sep 2024 | Je kunt doorlopend inlopen.
16.00 - 19.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Liefst contant, maar pinnen kan.
Minimaal 10 deelnemers.

Waar?

Landgoed 't Hulsevoort
Bruggertweg 2
7156 NB Beltrum

Contact

Netwerkbijeenkomst met videograaf!