18okt 2024
Natuurlijk Leiderschap: Ontdek de kracht van de 8 natuurprincipes!

`t Buitenlab- Lia van Loo
Hellendoorn

In deze unieke workshop leer je hoe de natuur via de 8 basisprincipes je helpt om beter beslissingen te nemen, veerkrachtig te blijven en met vertrouwen voor je team of bedrijf te staan. Geen saaie theorie, maar zelf ervaren en doen!

Chaos en gedoe in je team? 

Daar zit niemand op te wachten.Vooral niet net na je vakantie!  Toch kan een beetje chaos heel gezond zijn.Sterker nog: groei door chaos is één van de basisprincipes van Natuurlijk Leiderschap. Ben jij een leidinggevende of ondernemer die op zoek is naar meer balans, werkplezier en effectiviteit?

Heb je ooit gevoeld dat de natuur je iets wil vertellen? Dat je in stilte en buiten zijn nieuwe dingen ontdekt? Dat er een diepe wijsheid ligt in de bomen, het gras en de lucht om ons heen? Iets dat je niet ontdekt als je maar achter je bureau blijft zitten?

In deze unieke workshop leer je hoe de natuur je kan helpen om beter beslissingen te nemen, veerkrachtig te blijven en met vertrouwen voor je team of bedrijf te staan. 

Waarom deze workshop iets voor jou is?

  • Wil je nu echt eens een stap maken in plaats va nhopen dat het morgen beter wordt?
  • Ben je bent graag buiten en wil die natuurwijsheid zelf ervaren
  • Zoek je een persoonlijke en praktische aanpak, zonder saaie theorie?

Dan is de workshop met de 8 basis[principes jouw eerste stap!

En ook als je (nog) geen leider bent zijn de 8 principes een krachtig instrument om vorm te geven aan je eigen leven en dromen.

 

 

 

 

   

 

Informatie

18 okt 2024 | https://buitenlab.nl/workshops-en-masterclasses/workshop-natuurlijk-leiderschap-ontdek-de-kracht-van-de-acht-natuurprincipes/
10.00 - 12.00
98,00 ex btw inclusief koffie, thee

Waar?

Landgoed de Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8, 7447 PA Hellendoorn
7447 PA Hellendoorn

Natuurlijk Leiderschap: Ontdek de kracht van de 8 natuurprincipes!